06-53773618 info@mend-it.nl

Links

Youtube film Marc Gungor – The tale of two brains Men's brains vs Women's brains - YouTube 2015-04-08 00-21-28Komisch en ook wel raak filmpje van Marc Gungor over de verschillen tussen mannen en vrouwen. Mannen en vrouwen zijn anders, als we dat erkennen en elkaar respecteren zoals we zijn, kunnen we elkaar aanvullen en van elkaar genieten. 

 

Medi-Mere | gezondheidscentrum / huisartsenpraktijk in Almere-Haven, Almere-Stad, Almere-Buiten, Almere-Poort en Almere-DUin. 

 

Villa Pinedo Villa Pinedo - Mend-it mediation almere
Het platform in Nederland waar kinderen van gescheiden ouders hun ervaringen delen en volwassenen bewust maken van wat er in hun hoofd en hart omgaat.
Zij hebben een open brief geschreven aan alle gescheiden ouders… Verder hebben zij een scheidingspakket voor docenten samengesteld, meer informatie?

 

Uit-elkaar-En-de-kinderen-danUit elkaar…En de kinderen dan?
Publicatie van de rijksoverheid voor ouders die (mogelijk) uit elkaar gaan.
In deze publicatie vindt u informatie over de positie van kinderen als hun ouders scheiden. Ouders kunnen nalezen waar ze terecht kunnen voor meer informatie, hulp en advies. Maar ook hoe ze een ouderschapsplan opstellen en welke wettelijke verplichtingen er zijn.

 

 

Rijksoverheid: Publicatie verdeling ouderdomspensioen bij echtscheiding

 

Rijksoverheid: informatie omtrent ouderlijk gezag

 

Koelie vastgoed Koelie vastgoed mend-it mediation almereuw FULL-servicemakelaar voor Almere

 

 

 

in2healthsupport in Almere In2HealthSupport mend-it mediation almerebegeleidt het hele gezin naar een gezonde leefstijl! Voel je blijvend fit, gezond en in balans. Afvallen door gezond eten en leren wat voeding met je lichaam doet.

 

 

Schaapje schaapje, webwinkel ondergoed en kleding wol en zijde

 

Startpagina Almere
Mediatorechtscheiding.nl
Alle bedrijven in Almere vindt u op allebedrijveninalmere.nl
SuperDir

 

Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 06-53773618

Contact
Mend-it mediation
Veluwezoom 5
1327 AA Almere
 (+31)6 53773618
info@mend-it.nl