06-53773618 info@mend-it.nl

Uw mediator in Almere: wie is Mend-it mediation?

Uw mediator in Almere

In Almere is het bedrijf Mend-it mediation gevestigd. De bedrijfsnaam is afgeleid van het engelse “to mend” wat repareren of herstellen betekent. Mend-it mediation staat voor het herstellen van de communicatie. En vervolgens samen of apart een nieuwe weg in slaan.

Mijn naam is Mandy van den Breemer, MfN registermediator met familie accreditatie, scheidingsspecialist, kies-voor-het-kind-omgangsbegeleider en ervaringsdeskundige op het gebied van (zakelijk) conflict, echtscheiding en relatie.

Een conflict, hoe vervelend ook, zie ik als een kans. Een kans om naar jezelf te kijken, je eigen grenzen te verkennen en erachter te komen wat echt belangrijk voor je is. Uitspreken wat je al langer dwars zit kan opluchting geven en een basis zijn om de kaarten opnieuw te schudden.

De interactie tussen mensen fascineert mij en ik ben oprecht nieuwsgierig naar wat mensen werkelijk beweegt. Ik heb een onderzoekende houding, stel vragen en houd een spiegel voor. Ik probeer mij altijd te verplaatsen in iemand en oordeel niet snel. Mensen voelen zich over het algemeen op hun gemak bij mij, ik ben betrokken en direct, no-nonsense met gevoel voor gevoel.

Als mediator ben ik een neutrale gespreksbegeleider. Ik creëer een veilige sfeer t.b.v. een open en eerlijk gesprek, waarvan jullie de inhoud bepalen. Mijn doel is dat jullie onderlinge communicatie herstelt en jullie bij voorkeur weer samen door éen deur kunnen, of in ieder geval duidelijkheid creëren over hoe jullie verder willen.

Als jullie willen scheiden neem ik jullie aan de hand door het proces, bied ik structuur in de praktische, financiële en juridische zaken die geregeld moeten worden, met aandacht voor de communicatie en de emoties die spelen. Mijn doel is dat de schade voor jullie beiden en jullie kinderen zoveel mogelijk beperkt blijft en jullie samen in harmonie de scheiding kunnen regelen. Of wellicht besluiten toch samen verder te gaan. Want dat is ook een mogelijkheid.

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk het is om uit de ex-partnerrol in de samen-ouderrol te stappen en in gesprek te blijven. Je gaat apart verder en blijft samen ouders van jullie kind(eren).

Naast familiemediations, zoals ruzie om een erfenis of begeleiding bij een echtscheiding, voer ik ook mediations uit op zakelijk gebied. In mijn tijd in de bouwwereld heb ik regelmatig te maken gehad met bemiddelingen en onderhandelingen o.a. op het gebied van projectontwikkeling, verhuur en personeel maar ook met onderaannemers of kopers. Verder ben ik nauw betrokken geweest bij de verkoop van het bedrijf waar ik jaren gewerkt heb.

Als coach spiegel ik je/jullie en reik handvatten aan om te ervaren wat er is, wat je zelf wilt en wat jullie samen willen. Mijn uitgangspunt: wat heb je nodig? Wat kan jou op dit moment verder helpen?

Toen ik het inzicht kreeg dat ik eigenlijk van kinds af aan al coachte en bemiddelde ben ik dat verder gaan ontwikkelen en onderbouwen met opleidingen. Voor mij zijn alle puzzelstukjes op zijn plaats gevallen en met Mend-it mediation wil ik mijn ruime (levens)ervaring delen met jou.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op.

Hartelijke groet,

handtekening wit

Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 06-53773618

Contact
Mend-it mediation
Veluwezoom 5
1327 AA Almere
 (+31)6 53773618
info@mend-it.nl