06-53773618 info@mend-it.nl

Reviews

Mandy heeft ons op een correcte en professionele wijze door een moeilijke periode heen geloodst.
Daarbij werden onze kinderen centraal gesteld, en werd op een effectieve wijze omgegaan met punten van discussie. Mede daardoor heeft het proces goed kunnen verlopen.

Peter (juni 2015)

Mandy is een prettige, enthousiaste en ter zake kundig mediator die het persoonlijke en emotionele aspect van een echtscheiding niet uit het oog verliest. Ze is goed en open in haar communicatie, onderzoekt alle mogelijkheden, denkt mee en neemt direct de nodig stappen waardoor het proces niet onnodig lang duurt. De samenwerking was hierdoor prima. Absoluut een aanrader.

Dhr. Seignette (maart 2015)

Als huisarts verwijs ik patiënten regelmatig naar Mandy. Zij weet op bijzonder professionele wijze patiënten te begeleiden bij het proces van scheiden. Haar begeleiding helpt mensen deze lastige fase door te komen. Een aanrader!

Han van de Steeg, Medi-Mere (november 2014)

We zijn via onze rechtsbijstandsverzekeraar bij Mandy terecht gekomen. Een zeer prettig kennismakingsgesprek gehad en Mandy is direct aan de slag gegaan om zaken uit te zoeken. Ondanks dat onze rechtsbijstandsverzekeraar nog geen definitief uitsluitsel over een vergoeding had gegeven. Uiteindelijk bleek de beslissing negatief uit te pakken voor ons en hebben we het besluit moeten nemen om , vanwege de kosten, de mediation niet voort te zetten. Dat gaf ons richting Mandy een erg vervelend gevoel, maar zij pakte dit heel professioneel op. Ze heeft ons zelfs daarna nog geholpen door tips te geven hoe verder te gaan en ook aan te geven dat we altijd nog bij haar terecht kunnen mochten we nog hulp nodig hebben. Als je gebruik maakt van de diensten van Mandy, dan krijg je dus niet alleen een zakelijke mediatior tegenover je, maar een mediator die je (soms dus zelfs belangeloos) op een zeer menselijke wijze verder helpt en je niet zo maar in de kou laat staan. In ons geval heeft ze, om heel eerlijk te zijn , misschien zelfs wel te veel voor ons gedaan zonder dat daar een vergoeding tegenover stond. Wat ons betreft is Mandy een absolute aanrader en ik ben er van overtuigd dat als je voor haar kiest als mediatior dat je daar geen spijt van zult krijgen.

Dhr. Rietveld (november 2014)

Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 06-53773618

Contact
Mend-it mediation
Veluwezoom 5
1327 AA Almere
 (+31)6 53773618
info@mend-it.nl