06-53773618 info@mend-it.nl

Scheidingsspreekuur

Twijfel je over je relatie?

Wanneer de gedachte in je opkomt dat het misschien beter zou zijn jullie huwelijk of samenwonen te beëindigen, word je geconfronteerd met veel vragen en emoties. Je overweegt te scheiden maar bent er nog niet zo zeker van of het verstandig is zo’n ingrijpend besluit te nemen. Wellicht kan de relatie nog gerepareerd worden. Dan kan het een hele stap zijn en voorbarig aanvoelen om een afspraak te maken met een advocaat of scheidingsbemiddelaar.

Mend-it mediation biedt hulp, waaronder:
Een gratis scheidingsspreekuur waar je alleen of samen vrijblijvend je vragen kan stellen over alles wat te maken heeft met het beëindigen van een relatie.
• Elke vrijdag van 11.00-12.00 op afspraak voor iedereen toegankelijk
• Indien gewenst bij Medi-Mere huisartsenpraktijk

De praktijk leert dat mensen graag snel antwoord hebben op hun vragen
• Telefonisch 06-53773618 (of stuur een mailtje op de contactpagina en wij bellen u)

Ben je van plan te scheiden, je geregistreerd partnerschap of langdurige relatie te beëindigen? Zit je in een scheidingsproces of ben je al gescheiden?

Vraag je je af hoe het verder moet? Kan je er moeilijk of niet met je echtgeno(o)t(e) over praten. Hoe pak je dit aan? Wat moet er allemaal geregeld worden? Heb je vragen over de zorg voor de kinderen of de omgang met je ex-partner? Vragen omtrent de financiën? Andere vragen of problemen die met je scheiding te maken hebben?

Ook dan kan je vrijblijvend een gratis afspraak maken voor het scheidingsspreekuur.

Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 06-53773618

 

Contact

Mend-it mediation

Veluwezoom 5

1327 AA Almere

 

(+31) 6 53773618

info@mend-it.nl

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht