06-53773618 info@mend-it.nl

Tarief

Wat kost scheiden en mediation?

Voor wat betreft het tarief scheiden / mediation zijn er diverse mogelijkheden.

Mediation en relatie- en individuele coaching wordt aangeboden op basis van een uurtarief of een pakket van 3 sessies.
Over het algemeen worden de kosten in gelijke delen door de partijen betaald. Jullie kunnen ook andere afspraken maken over de kostenverdeling, dat wordt vastgelegd in de mediationovereenkomst.

Echtscheiding
Binnen de financiële, fiscale en juridische kaders zijn vele oplossingen mogelijk. Er is dan ook geen standaard aanpak of duur. Een echtscheiding is puur maatwerk. In basis wordt er een uurtarief gehanteerd. Indien u dat wenst kan er vooraf een vaste prijsafspraak gemaakt worden, een pakketprijs.

Voor mensen tot een bepaald inkomen/vermogen kan een subsidie aangevraagd worden bij de Raad voor Rechtsbijstand (een zogenaamde toevoeging). Heb je recht op een toevoeging? Meldt dit tijdens het kennismakingsgesprek, dan kan Mend-it mediation deze toevoeging dan voor jullie aanvragen.

Voor het indienen van het echtscheidingsverzoek bij de rechtbank werkt Mend-it mediation samen met een advocaat. De lijnen zijn kort, we zijn op elkaar ingespeeld en er zijn scherpe prijsafspraken. De advocaat factureert rechtstreeks aan u. Uiteraard staat het u vrij een advocaat uit uw eigen netwerk in te schakelen.

Niet nakomen afspraken
Afspraken kunnen verplaatst worden. Dit kan tot 24 uur tevoren in geval van werkdagen. Afspraken die op maandag zijn gepland dienen uiterlijk de vrijdag 12.00 uur geannuleerd te zijn. Zo kan er nog iemand anders ingepland worden.
Bij het niet verschijnen op een afspraak of het niet tijdig afzeggen, ontvangt u een factuur voor ½ uur. Deze factuur wordt niet vergoed door rechtsbijstandsverzekering en valt niet onder een verleende toevoeging dus zal door u zelf betaald moeten worden.

Scheiden? Jullie kunnen een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek. Tijdens dit gesprek kunnen wij kennismaken en kunnen jullie bepalen of deze dienstverlening bij jullie past.
De werkwijze wordt verder uitgelegd en een op jullie omstandigheden gerichte aanpak kan met jullie afgestemd worden.

Bel voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek: 06-53773618

Contact

Mend-it mediation

Radioweg 1c

1324 KW  Almere

(+31) 6 53773618

info@mend-it.nl

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht